WANDKLEDEN

Ingelijst in een strak stalen frame of hangend als kleed aan de muur. Het is helemaal van deze tijd! Vind hier de zes verschillende ontwerpen van mijn eigen collectie wandkleden in samenwerking met en geproduceerd door, Urban Cotton.  

Drie verschillende ontwerpen in samenwerking met Urban Cotton.

A Woman's face


Alicia

Forrest Flowers


Sam

Eagle Ray

Pastel flowers

De ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende winkels door heel Nederland.
De maten waarin ze verkocht worden zijn:
110x80cm (S) 145x110cm (M) 190x145cm (L)

*Ikzelf verkoop deze wandkleden niet. 

'Eagle Ray'

In een serie met uitgesproken zeedieren, is de rog ontstaan. Een simpele maar zo herkenbare vorm die aantrok om geschilderd te worden. Speciaal voor een wandkleed is dit ontwerp geboren. Een ontwerp waarbij de achtergrond duidelijk zijn plek inneemt en de golven van water, het zand aan de kust en de lucht erboven weergeeft. 


'A woman’s face'

A woman’s face is het gezicht van de vrouwelijke, feminiene energie. Met de aardse tonen geeft ze haar natuurlijke stevigheid weer. Met haar sprankelende ogen laat ze liefde en speelsheid doorspreken. Een eigentijds portret van een moderne vrouw en tevens de godin die ze in essentie is. 


'Forrest Flowers'

De Forrest flowers zijn een ode aan de natuur. Denk aan een diepgroen, geurend bos waar de aardse kleuren je tot rust brengen. Een wandeling in het bos terwijl je de schoonheid ervaart van wat moeder natuur allemaal tot bloei brengt, dát gevoel wil ik overbrengen met Forrest Flowers.


De wandkleden gespot in het interieur

Geïnteresseerd

 ...in een wandkleed van mijn collectie? Neem dan eens een kijkje op de site van urbancotton.nl en vind de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt!