'OP EEN ANDERE MANIER CONTACT MAKEN MET ELKAAR'.

Ieder team heeft haar eigen vraagstuk. Daar spelen we op in met behulp van creativiteit en door contact te maken met elkaar.
 

Een moment nemen om elkaar op een andere manier te bekijken, elk individu uit te lichten en te groeien als team op de manier die het beste bij jullie past - daar draait een creatieve workshop om!

'INDIVIDUEEL BEZIG ZIJN ÉN SAMEN TOT INZICHT KOMEN'.

Hoe gaat het in zijn werk?

Created with Sketch.

Voordat ik een training geef stem ik van te voren af op de behoefte en specifieke wensen vanuit de organisatie. Vanuit mijn expertise creëer ik aan de hand van deze wensen, gerichte creatieve oefeningen die hierop aansluiten. Plezier en creativiteit staan altijd centraal, maar de inhoud, die wordt op maat gemaakt! 

Hoe lang duurt een creatieve workshop?

Created with Sketch.

Een middag duurt gemiddeld 2 tot 4 uur waarbij we in samenspraak bekijken of een externe locatie nodig is of dat de workshop op kantoor gegeven kan. 

Daarnaast bied ik een gecombineerde workshop aan van 5 á 6 uur waarbij we starten met een begeleide ademceremonie (gegeven door Chris Wenker van de adem academy) en de middag vervolgen met de creatieve workshop. Deze combinatie van bewustwording en creativiteit heeft al vele mooie ervaringen opgeleverd waar ik heel graag meer over wil vertellen tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek! 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Created with Sketch.

Tijdens de creatieve events sta jíj centraal. Of je nu als individu naar een workshop komt of vanuit een organisatie samen met je collega’s deelneemt, tijdens deze dag ervaar je jezelf op een dieper niveau. Het mooie van schilderen is dat het er automatisch al voor zorgt dat je in een creatieve flow komt en dat het zich er tegelijkertijd heel erg voor leent om als team inzicht te krijgen. In jezelf, en in de ander.

Hoe neem ik contact op?

Created with Sketch.

Plan een afspraak in door te mailen naar: [email protected]. Ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren en een afspraak in te plannen zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem dan vrijblijvend contact met op dan plannen we een (telefonische) afspraak in.