ABSTRACT, KUNSTZINNIG OF JUIST FIGURATIEF?

Het kan allemaal met een muurschildering op maat. Éen ding is zeker, opvallen zal het doen! Niks is te gek, en alles is mogelijk.

Bekijk de zakelijke projecten die al zijn gerealiseerd.

Projecten

XL NIJNTJE
#utrecht

CANAL HOUSES

EEN HUIS - EEN THUIS

BOUWEN

MOLEN DE STER

HAMMER AND NAIL

COFFEE CORNER

XL HAAS

INTERACTIEVE MUUR

INTO SPACE

HANDEN

BOEKENKAST

Wanneer kiezen voor een muurschildering?

Created with Sketch.

Als je..


  • Een bedrijf hebt en wilt opvallen. Dan is een muurschildering erg geschikt! Je kan er letterlijk alle kanten mee op omdat een ontwerp wordt gemaakt wat aansluit bij jouw wensen. De grootte, de kleuren het onderwerp of de tekst zijn perfect passend te maken voor de muur waar het op mag komen.


  • Jouw visie op de muur wilt vertalen. Dit kan je letterlijk vertalen met handgeschreven tekst, een logo of illustratie(s). Je maakt in één oogopslag zichtbaar waar je voor staat of wat jullie doen! 
  • Beleving wilt toevoegen aan een ruimte/muur.


  • Een originele marketingtool zoekt (en nu hebt gevonden)..


  • Iets unieks wilt. Ieder ontwerp is op maat gemaakt en getekend voor specifieke wensen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Created with Sketch.

We starten met een telefoongesprek en indien mogelijk een gesprek op locatie. Op dit moment lichten jullie je idee toe en zal ik zoveel mogelijk informatie opnemen. Wanneer ik een helder beeld heb van het bedrijf/ merk en wat jullie graag zouden willen, maak ik een offerte op met de geschatte uren die ik nodig heb om de muurschildering te ontwerpen en de uren die nodig zijn om de muurschildering uit te voeren. 
 
Wanneer er akkoord is op de offerte, gaat het ontwerpproces van start. We plannen tevens de datum in dat het gerealiseerd moet worden. Tijdens dit ontwerpproces zal er tussentijds een overlegmoment zijn waarin nog eventuele aanpassingen gedaan kunnen worden. 

Kan een muurschildering op elke ondergrond?

Created with Sketch.

Veruit op de meeste ondergronden is een muurschildering goed te maken! Ik werk voornamelijk met verf op waterbasis, wat inhoudt dat een ondergrond (muren, kasten, panelen, tafels, stoelen enz) die een verf toplaag hebben, zich het er het beste voor lenen.

Op het moment dat het gaat om een ander soort ondergrond zoals bijvoorbeeld HPL, zal er op locatie gekeken moeten worden wat er mogelijk is. 

Ook zijn muurschilderingen erg geschikt voor buitenmuren, denk aan beton, schoonmetselwerk, stucwerk of geschilderde ondergronden. 

Hoe neem ik contact op?

Created with Sketch.

Plan een afspraak in door te mailen naar: [email protected]. Ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren en een afspraak in te plannen.

Deze bedrijven gingen je al voor:

WSW Hilversum - 2Samen Den Haag - Rijksoverheid Utrecht - Integron Rotterdam - Servicepunt 71 Leiden