WORKSHOPS

Het is jezelf dát moment gunnen, uit je hoofd, in de ontspanning.
 Laat je inspireren om iets nieuws leren, ervaring op te doen.
Samenkomen met anderen en thuiskomen bij jezelf! 

WORKSHOPS/EVENTS  2023

Schilderen met inkt  (Nieuw)

Wil jij kennis maken met acryl inkt? Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met dit fantastische medium waarbij we iedere les een ander onderwerp gaan schilderen.


Schilder de vrouw met inkt (nieuw)

Heb jij al wat ervaring met tekenen of schilderen van mensen, maar je wilt nu graag eens aan de slag met inkt? Dan is dit de perfecte 4-weekse workshop voor jou! 


Let's Art Untamed  (1- daags event)

Een cadeautje voor jezelf deze workshop! Begin met een begeleide ademceremonie waarna we de dag vervolgen met héél veel creativiteit.

'Dit moet ik doen!'

Op instagram zag ik informatie voorbij komen over deze workshop. Ik werd direct getriggerd: Dit moet ik doen! Ook al ben ik niet creatief aangelegd, schilder en teken ik alleen met mijn kinderen. Bij aankomst voelde ik me direct op mijn gemak en was er een hele fijne sfeer.

@Mirjam
Let's Art Untamed

'Ik heb meer geleerd dan ik had gehoopt'

Ik vond de lessen opbouw perfect! Ik heb meer geleerd dan ik had gehoopt. 
Ik deed altijd maar wat en soms pakte dat goed uit en vaak helemaal niet. Na deze cursus heb ik een houvast en lijkt elk portret mooier en beter te lukken. Ik geloof dat als je deze basis beheerst, iedereen een realistisch portret kan tekenen en dat je zelfs binnen deze 4 lessen je eigen stijl ontwikkelt! 


@Floor
4- weekse portrettekenen

'Ik vond het geweldig!'  

Ik heb zoiets nog nooit ervaren en sta er vrij nuchter in, daarom wist ik niet of dit wel iets voor mij zou zijn.. maar als eindresultaat dat je door jullie de gedurende dag over je heen durf te laten komen en een heel fijn gevoel er einde van de dag aan over houdt! Een hele fijne ervaring! Op naar de volgende keer!

@Puck
Let's Art Untamed


'Magisch, zo fijn om te starten vanuit rust & kracht!'

Magisch, zo fijn om te starten vanuit rust & kracht door de begeleide adem ceremonie! Het intuïtieve schilderen vond ik heel leerzaam vooral omdat ik zo geconfronteerd werd met mezelf. Ik heb daardoor deze dag heel veel mooie lessen en inzichten gekregen die naar voren kwamen. Hierdoor heb ik mezelf weer beter leren kennen! Het is echt een persoonlijke ontwikkeling journey. Ook de locatie was super chill, fijne omgeving goed bereikbaar en een fijne temperatuur!@Quinty
Let's Art Untamed


'Ik kreeg hulp waar nodig was'

Ik vond de lessen erg fijn. Alles werd stap voor stap uitgelegd en met verschillende manieren van tekenen. Ik kreeg hulp waar nodig was!
Ik had zelf thuis meer willen oefenen tussen de lessen door, maar ik was helaas te druk. Maar in de lessen zelf super veel geleerd en nooit gedacht dat het eindresultaat zo goed zou zijn!
Ik zou deze workshop zeker aanraden aan anderen en het lijkt mij leuk om nog een vervolgcursus te doen.@Patrizia
4-weekse portrettekenen


'Ik ga al mijn vriendinnen adviseren een keer mee te doen!'

De ademceremonie was heel intens en bijzonder. Nog nooit zo intens ervaren! Ik voelde me klaarblijkelijk heel veilig. Het heeft me duidelijke inzichten gegeven. Ik laat deze sessie graag nog even bezinken! Het schilderen was heerlijk! Ik wilde bewust bij mijn intuïtie blijven, ik bleef daarom ook er naar binnen gekeerd en daar had ik behoefte aan. De locatie was perfect! Speels en rustiek en makkelijk te bereiken! Ook het eten en drinken was goed geregeld! Ik ga al mijn vriendinnen adviseren een keer mee te doen! @Charlotte
Let's art Untamed


'Ik voelde me veilig om aan te gaan wat er langs kwam!'


Een bijzondere ervaring, mooie begeleiding en muziek tijdens de ademceremonie. Ik voelde me veilig om aan te gaan wat er langs kwam. De ervaring was eerst heel fysiek en in de meditatie die volgende eerwaarde ik zo’n kracht, dankbaarheid en liefde. Het mooiste wat er is! Het schilderen was leuk! Na een hele lange tijd kon ik ongedwongen zonder teveel verwachtingen gewoon volgen wat er in me op kwam. Mooie doeken, verf en attributen! Fijne locatie! @Fleur
Let's Art Untamed


'Er was genoeg aandacht voor de leerlingen'

Ik vond de 4-weekse portretlessen super leerzaam, gezellig en er was genoeg aandacht voor de leerlingen. Het begin voor wat ik wilde leren, is er nu. De workshop is echt voor beginners! Kan het zeker aanraden.

 

@Syliva
4-weekse portrettekenen

'Super leuke dag gehad!'

Na een warm welkom een mooie ademceremonie gehad, wat ondanks mijn angst voor hyperventileren toch heel goed te volgen was. Er waren veel mogelijkheden qua materialen bij het schilderen en Anick was altijd bereid mee te kijken! De dag nog dansend afgesloten, het was echt een feestje!

@Wendy
Let's Art Untamed

Voorgaande workshops gegeven in 2022

Portret tekenen (basis)

Lees de basis van het portret tekenen in 4 lessen. Na deze lessen zou je de vervolgcursus Ink portraits kunnen doen.

 

Inkt portret schilderen (vervolg)

4-weekse (vervolg) cursus portret tekenen met inkt. Leer schilderen door de technieken die ik zelf heb eigen gemaakt en waarmee je waanzinnige beelden kunt maken!


Let's Art Untamed  (1- daags event)

Een cadeautje voor jezelf deze workshop! Begin met een begeleide ademceremonie waarna we de dag vervolgen met héél veel creativiteit.

AANKOMENDE WORKSHOP

De eerstevolgende  2023 is de gloednieuwe workshop: Schilderen met Inkt. deze start in maart 2023 en wordt gegeven in 't Lou-vre in Soest.

Er zullen meer workshops volgen, de data worden binnenkort bekend gemaakt.

Hopelijk zie ik je bij een van deze workshops!