WORKSHOPS

Het is jezelf dát moment gunnen, uit je hoofd, in de ontspanning.
 Laat je inspireren om iets nieuws leren, ervaring op te doen.
Samenkomen met anderen, thuiskomen bij jezelf! 

Tantrisch ademen & lichaamswerk
Bussum

Tijdens deze 3 uur durende sessie ga je in een kleine groep van max 8 personen op een diepere laag verbinding maken met jezelf en wat er binnenin je leeft.


Schilder jouw sensuele vrouw
Amsterdam
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met het thema 'de vrouw'. We werken elke les met inkt en bouwen toe naar een portret van je eigen lichaam.


'Dit moet ik doen!'

Op instagram zag ik informatie voorbij komen over deze workshop. Ik werd direct getriggerd: Dit moet ik doen! Ook al ben ik niet creatief aangelegd, schilder en teken ik alleen met mijn kinderen. Bij aankomst voelde ik me direct op mijn gemak en was er een hele fijne sfeer.

@Mirjam
Let's Art Untamed

'De workshop gaf mij een warm en veilig gevoel'. 


Het is zoveel meer dan tekenen en schilderen alleen. Op bepaalde momenten intens en confronterend, maar vooral erg fijn en helend. Stilstaan bij jezelf en je lijf kan veel emotie oproepen en dat kon en mocht ook allemaal tijdens deze workshop. Het was mooi en krachtig om dit met een groep vrouwen te doen. Aan het einde van de workshop voelde het voor mij alsof ik mezelf een lange warme knuffel had gegeven. Trots dat ik mijn lijf op deze manier heb kunnen vieren. 


@Mardin
Schilder jouw sensuele vrouw

'Ik heb zo genoten van deze dag!' 


Het samenkomen met vrouwen, waar we eerst zelf konden landen middels meditatie en daarna over ons binnenleven konden delen, was prachtig. Anick kan een fijne sfeer creëren waar het makkelijk is kwetsbaar te zijn. Het schilderen hierna heeft me onwijs geïnspireerd. Ik ben weer met zachtere ogen naar mijn eigen lichaam gaan kijken.
 
 @Bianca
Schilder jouw sensuele vrouw

'Super leuke workshop'

Super leuke workshop, schilderen met inkt. Ik heb echt het gevoel dat ik in een paar lessen het materiaal heel goed heb leren kennen. Ik vond de verschillende thema’s heel leuk en was elke keer weer verrast door wat er op papier kwam. Ook heel ontspannen om te doen. Anick legt alles rustig uit en geeft je persoonlijke tips waar je echt wat aan hebt. Ik kom zeker bij je terug! Heel veel dank.@Kiki
Schilderen met INKT

'Ik heb meer geleerd dan ik had gehoopt'

Ik vond de lessen opbouw perfect! Ik heb meer geleerd dan ik had gehoopt. 
Ik deed altijd maar wat en soms pakte dat goed uit en vaak helemaal niet. Na deze cursus heb ik een houvast en lijkt elk portret mooier en beter te lukken. Ik geloof dat als je deze basis beheerst, iedereen een realistisch portret kan tekenen en dat je zelfs binnen deze 4 lessen je eigen stijl ontwikkelt! 


@Floor
4- weekse portrettekenen

'Ik vond het geweldig!'  

Ik heb zoiets nog nooit ervaren en sta er vrij nuchter in, daarom wist ik niet of dit wel iets voor mij zou zijn.. maar als eindresultaat dat je door jullie de gedurende dag over je heen durf te laten komen en een heel fijn gevoel er einde van de dag aan over houdt! Een hele fijne ervaring! Op naar de volgende keer!

@Puck
Let's Art Untamed


'Magisch, zo fijn om te starten vanuit rust & kracht!'

Magisch, zo fijn om te starten vanuit rust & kracht door de begeleide adem ceremonie! Het intuïtieve schilderen vond ik heel leerzaam vooral omdat ik zo geconfronteerd werd met mezelf. Ik heb daardoor deze dag heel veel mooie lessen en inzichten gekregen die naar voren kwamen. Hierdoor heb ik mezelf weer beter leren kennen! Het is echt een persoonlijke ontwikkeling journey. Ook de locatie was super chill, fijne omgeving goed bereikbaar en een fijne temperatuur!@Quinty
Let's Art Untamed


'Een heerlijk rustpunt'

De INKT workshops bij Anick waren een heerlijk rustpunt in de week waar ik echt van oplaadde. De fijne ambiance, de duidelijke uitleg, mooie materialen en het ge-wel-dige medium INKT maakt dat ik echt een fijne basis heb om nu thuis (met vriendinnen!) mee aan de slag te gaan. Door de verschillende thema’s krijg je een brede basis en ontstaat er al echt iets moois om thuis boven de bank te hangen :-) Anick geeft heel rustig maar vooral heel helder begeleiding en ze inspireert je om je eigen stijl te hanteren. Dankjewel!

@Froukje
Schilderen met INKT


'Ik kreeg hulp waar nodig was'

Ik vond de lessen erg fijn. Alles werd stap voor stap uitgelegd en met verschillende manieren van tekenen. Ik kreeg hulp waar nodig was!
Ik had zelf thuis meer willen oefenen tussen de lessen door, maar ik was helaas te druk. Maar in de lessen zelf super veel geleerd en nooit gedacht dat het eindresultaat zo goed zou zijn!
Ik zou deze workshop zeker aanraden aan anderen en het lijkt mij leuk om nog een vervolgcursus te doen.@Patrizia
4-weekse portrettekenen


'Ik ga al mijn vriendinnen adviseren een keer mee te doen!'

De ademceremonie was heel intens en bijzonder. Nog nooit zo intens ervaren! Ik voelde me klaarblijkelijk heel veilig. Het heeft me duidelijke inzichten gegeven. Ik laat deze sessie graag nog even bezinken! Het schilderen was heerlijk! Ik wilde bewust bij mijn intuïtie blijven, ik bleef daarom ook er naar binnen gekeerd en daar had ik behoefte aan. De locatie was perfect! Speels en rustiek en makkelijk te bereiken! Ook het eten en drinken was goed geregeld! Ik ga al mijn vriendinnen adviseren een keer mee te doen! @Charlotte
Let's art Untamed


'Ik voelde me veilig om aan te gaan wat er langs kwam!'


Een bijzondere ervaring, mooie begeleiding en muziek tijdens de ademceremonie. Ik voelde me veilig om aan te gaan wat er langs kwam. De ervaring was eerst heel fysiek en in de meditatie die volgende eerwaarde ik zo’n kracht, dankbaarheid en liefde. Het mooiste wat er is! Het schilderen was leuk! Na een hele lange tijd kon ik ongedwongen zonder teveel verwachtingen gewoon volgen wat er in me op kwam. Mooie doeken, verf en attributen! Fijne locatie! @Fleur
Let's Art Untamed


'Er was genoeg aandacht voor de leerlingen'

Ik vond de 4-weekse portretlessen super leerzaam, gezellig en er was genoeg aandacht voor de leerlingen. Het begin voor wat ik wilde leren, is er nu. De workshop is echt voor beginners! Kan het zeker aanraden.

 

@Syliva
4-weekse portrettekenen

'Super leuke dag gehad!'

Na een warm welkom een mooie ademceremonie gehad, wat ondanks mijn angst voor hyperventileren toch heel goed te volgen was. Er waren veel mogelijkheden qua materialen bij het schilderen en Anick was altijd bereid mee te kijken! De dag nog dansend afgesloten, het was echt een feestje!

@Wendy
Let's Art Untamed

'Ontdek tijdens een workshop je eigen schilderstijl, terwijl je ook kennis maakt met technieken die Anick in de afgelopen jaren, eigen heeft gemaakt'

AANKOMENDE WORKSHOP

De eerst volgende workshop komt binnenkort online.

Hopelijk zie ik je bij een van deze workshops!