"Iets eigenhandig creëren is waar mijn hart sneller van gaat kloppen".

De oneindigheid aan mogelijkheden, telkens wanneer ik aan een nieuw werk of project start, van begin tot eind, van blanco vel tot eindresultaat en de vele keuzes die gaande weg genomen mogen worden.. Daar word ik blij van!' 

"Ik zie creativiteit als een van de grootste menselijke giften

Ik ben er ook van overtuigd dat iedereen op haar manier creatief is en dat dit onlosmakelijk verbonden is met 'mens-zijn'. 

Dat ik hiervan mijn werk heb mogen maken, geeft een gevoel van vrijheid en enorm veel plezier. Dat gevoel kan ik doorgeven en uitstralen door mijn werk te maken en het de wereld in te laten gaan. 

Net als met elke vorm van kunst of zelfexpressie is het mooiste dat het anderen kan raken, verblijden of welke emotie het ook oproept bij je. Dát is mijn missie. 

Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan een mooiere en fijne wereld".

BIO

Anick de Rouw

"Ik ben geboren in het dorpje Kerkdriel, gelegen tussen Maas en Waal. Nog net op de grens van Gelderland noemden wij onszelf toch al graag Brabander. 

Mijn HAVO diploma heb ik behaald op het Jeroen Bosch College. Op dat moment duurde het even voordat ik wist welke (creatieve) kant ik op wilde gaan qua studie. Twijfelend tussen de kunstacademie, de modeacademie bleek het na een tussenjaar tóch de studie binnenhuisarchitectuur te worden. 

Op mijn achttiende verhuisde ik naar Amsterdam om hier de komende elf jaar, met een uitstap van één jaar in 'Rio de Janeiro Brazilië', te wonen. De stad gaf me destijds precies wat ik zocht, een levendige energie, veel nieuwe indrukken en een hoop reuring. Precies diezelfde dingen hebben er 11 jaar later voor gezorgd dat ik de stad ook weer verlaten heb. Dit keer op zoek naar meer rust, ruimte en natuur weliswaar in Bussum. Dit ritme is ook terug te zien in mijn werk en waar ik mijn inspiratie vandaan haal".

WERK

// 2017 - nu  Kunstenares/illustrator AdR artworks
// 2015-2017 Kunstfotografe ZZP
// 2015-2017 Event fotografe Say Cheese
// 2013 Parttime interieur architect Rio de Janeiro, Brazilie bij Escala de arquitectura.

// 2011-2013 Van stagiaire tot parttime medewerker (binnenhuisarchitecte) bij Grand & Johnson Amsterdam

STUDIE

// 2022 Cursus Modeltekenen MK24
// 2018 Stage bij mode illustrator Sella Molenaar
// 2016  Fotoacademie, Amsterdam 
// 2015  Afgestudeerd met bachelor of design - Jan des Bouvrie academie, Deventer

PUBLICATIES/ EXPOSITIES

// 2019 Art of lecadre solo kunstexpositie, Bussum
// 2016 F.A.L.L. magazine 
// 2015  Ducht photography talent 2015,  Art'Otel, Amsterdam
// 2014  Art Peritif, Studio 13, Amsterdam