TANTRISCH ADEMEN

 Tantrisch ademen is een verdiepende maar tegelijkertijd zachte vorm van verbonden ademen. Tijdens deze ademvorm richt je je voornamelijk op het verbinden van het bekkengebied en het hartcentrum, door het energiekanaal in je wervelkolom te activeren. Op deze manier, door met aandacht aanwezig te zijn in je lichaam, kan je zorgen voor heling op (on)bewuste lagen. Kortom, je spreekt zo het zelf helend vermogen aan.

Aankomende sessies

Tantrisch ademen & lichaamswerk
Bussum 29 mei 2024

Tijdens deze 3 uur durende sessie ga je in een kleine groep van max 8 personen op een diepere laag verbinding maken met jezelf en wat er binnenin je leeft. 

Tantrisch ademen & lichaamswerk
Bussum 26 juni 2024
Tijdens deze 3 uur durende sessie ga je in een kleine groep van max 8 personen op een diepere laag verbinding maken met jezelf en wat er binnenin je leeft.

De sessie begint met een geleide meditatie en vervolgens lichaamswerk om lichaam & geest te openen. Aansluitend volgt het Tantrisch Ademen wat ongeveer 45-60 minuten zal duren. Na de ademsessie is er tijd om de gehele ervaring van de avond te integreren.

Waarom ik tantrische ademsessies verzorg.

In 2023 ben ik gestart aan een 2 jarige tantra training bij het centrum voor tantra. Dit is een diepgaande training die mij op een heel tastbare manier contact laat maken met mezelf. Wat betekent: met alles wat er is. Alle ervaringen zijn een ingang om met bewuste aandacht aanwezig te zijn in mijn lichaam. 

Een van de onderdelen van tantra is het tantrisch ademen, ook wel de inner-flute genoemd. Deze vorm van ademen legt de nadruk op het hele chakra kanaal. Van het bekkengebied tot aan de kruin. Je wordt je tijdens zo'n ademsessie steeds bewuster van je eigen levensenergie die door je heen stroomt. 


Het aanwezig zijn bij die stroming, dus weer te voelen in plaats van te bedenken, kan voor een diepe ontspanning zorgen. Het kan voelen alsof je weer opnieuw contact maakt met jezelf en je lichaam. Vanuit die staat is heling mogelijk. Bevroren delen in jezelf gaan weer stromen en dat is je natuurlijke staat van zijn.

Praktische info

Adres: Studio de ijsfabriek
Hooftlaan 59 in Bussum


Prijs: €59,95

Inloop: 18:45 uur
Start: 19:00 uur
Einde: 22:00 uur

Mannen & vrouwen welkom.

  • Trek gemakkelijk zittende (sportieve) kleding aan in laagjes (warmte regulatie).
  • Graag zelf een flesje water en een fijn dekentje en een klein hoofdkussentje meenemen.
  • Gelieve 1 uur voor de sessie niet te meer te eten en alleen water of thee te drinken.
  • Ook daags van tevoren geen alcohol en/of drugs nuttigen